• Mladý záchranár

        • 25.4.2019 sa konalo v Kamennom mlyne pri Trnave okresné kolo súťaže Mladý záchranár CO. Našu školu reprezentovali žiaci: Miško Šeliga, Natália Límová, Natália Bartovičová, Vanessa Ihnatová, Miško Šulko, Margaret Vargová. Vo veľkej konkurencii 20 družstiev obsadili krásne 8. a 10. miesto. Gratulujeme!!!

        • Veľkonočné dielničky

        • Do galérie Veľkonočné dileničky boli pridané fotografie.

          Tradíciu zdobenia kraslíc pred Veľkou nocou udržiavame aj v našej škole.12.4. popoludní zavládol u nás kreatívny a tvorivý elán, ktorý povzbudil deti a rodičov do aktívneho zapojenia sa a nachystania sa na blížiacu sa Veľkú noc. Deti spolu s pedágógmi, rodičmi a umeleckými remeselníkmi vytvárali veľkonočné práce, z ktorých mali radosť nielen deti. 

          Ďakujeme za krásne veľkonočné odpoludnie a spoluprácu zúčastneným rodičom. Veľké poďakovanie patrí umeleckým remeselníkom pánovi Horníkovi a Drgoňovi, ktorí opakovane chodia medzi nás a učia naše deti ľudovým remeslám a zvykom. 

           

        • Oznámenie školskej jedálne

        • Vážení rodičia, milí žiaci,
          v mesiac apríl sa pilotne spúšťa odhlasovanie obedov pre žiakov našej ZŠ.  Prihlasovacie mená a heslá sú rovnaké, ako na EduPage.
          Súbežne však bude možné aj  telefonické odhlásenie na telef. čísle 0911 236 141 deň vopred do 14.30 hod.

          Akékoľvek problémy, otázky, informácie sa pýtajte cez Edupage ZŠ, alebo zavolajte vedúcej ŠJ.
          V budúcom škol. roku prechádzame na čipovanie a evidovanie stravníkov k systému aScAgenda a bude spustené aj prihlasovanie a odhlasovanie obedov cez internet pre všetkých žiakov školy na základe jedálneho lístka. O tomto kroku budete opäť informovaní.

        • Blahoželáme k 1. miestu

        • Dňa 9.4.2019 sa žiačky ZŠ Zavar zúčastnili na školských majstrovstvách okresu v MALOM FUTBALE - Futbal cup, kde obsadili prvé miesto. 

          Tým sa naše  žiačky prebojovali do finále o majstra okresu, ktoré sa uskutoční dňa 6.5.2019. 

          Školu reprezentovali: Ema Urminská , Lea Holienčinová, Michaela Huňadyová, Lenka Surová, Natália Límová, Ema Harnúšková, Zuzana Barutová, Viktória Betáková, Vivien Herzigová, Margaret Vargová

          Blahoželáme!!!

        • Oznámenie o zápise detí ( nar. 1.9.2012 – 31.8.2013 ) do 1.ročníka základnej školy v šk.r. 2019/2020

        • V súlade s § 20 ods. 2 až 4 zákona č.245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský

          zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a podľa § 10 ods.1 vyhlášky MŠ SR č.203/2015 Z.z. o základnej škole sa v našej škole uskutoční zápis detí na plnenie povinnej školskej dochádzky pre školský rok 2019/2020.

          Dátum: 8. apríla 2019 (pondelok) 14.00 – 17.00 hod.

          Miesto: ZŠ Športová 33, Zavar

          Zápisu sa zúčastní zákonný zástupca spolu s dieťaťom. Podľa § 20 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.Z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov základná škola pri zápise dieťaťa na plnenie povinnej školskej dochádzky vyžaduje osobné údaje:

          a) meno a priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, miesto narodenia, národnosť, štátne občianstvo, trvalé bydlisko dieťaťa,

          b) meno a priezvisko, adresa zamestnávateľa, trvalé bydlisko zákonných zástupcov.

          Preto je potrebné priniesť si so sebou rodný list dieťaťa a občiansky preukaz zákonného

          zástupcu.

          V prípade, že nie je možné dostaviť sa na zápis v danom termíne, treba požiadať školu o termín náhradného zápisu po 8.4.2019

          Dokumenty k zápisu sú v zložke žiadosti, prípadne si ich osobne môžete vyzdvihnúť v materskej škole.

          Elektronická forma žiadosti 

                                                                                                                     Mgr. Andrea Mršťáková

                                                                             riaditeľka ZŠ s MŠ

        • Výmenná burza kníh

        • Dňa 22.marca 2019 sa v ZŠ Zavar uskutočnila "Výmenná burza kníh". Žiaci mohli do tohto dňa priniesť do školskej knižnice svoje nepotrebné knihy, za ktoré dostali špeciálne knižné žetóny. Tie následne vymieňali za iné krásne knižky. Akcia mala veľký úspech, deti sa knihám úprimne tešili a ihneď sa pustili do horlivého objavovania nových knižných zážitkov. 

        • Opice z našej police

        • Dramatický krúžok pod vedením p. uč. Cvikovej si pripravil pre deti z ŠKD divadielko k príležitosti Marec- mesiac knihy.Najskôr sa deti dozvedeli zaujímavosti zo života spisovateľky Kristy Bendovej a potom boli vtiahnuté do deja obľúbenej knižky Opice z našej police.

        • Dekanátne kolo Biblickej olympiády – Trnava

        • Arcibiskupské gymnázium P. Jantauscha 20.3.2016

           

          Družstvo: Michal Šeliga – 9.A; Pavol Bunček – 6.A a Zuzana Barutová – 5.A

          obsadili krásne 5. miesto z 11. zúčastnených družstiev.

          Po náročnej práci nám pizza veeeeeľmi chutila.

          Ďakujeme sponzorovi vdp. J. Bederkovi, miestnemu kňazovi.

           

                                                                               Výhercom BLAHOŽELÁME!!!

        • Obvodné kolo Hollého pamätník

        • sa konalo 13.3.2019 v Západoslovenskom múzeu v Trnave, kde žiačky Terézia Slobodová a Ema Lovecká obsadili vo svojej kategórií krásne 2.miesto. Okrem nich sa súťaže zúčastnili aj Lenka Stúpalová a Sára Adamcová. Blahoželáme!

        • Beseda pre ôsmakov a deviatakov

        • 12.3.2019  - sa v rámci výchovy k manželstvu a rodičovstvu uskutočnila beseda pre žiakov 8. a 9.ročníka s ThLic Mgr. Ing. Marošom Lovičom na tému: Rozlišovanie povolania.

        • Daj knihám druhú šancu!

        • Máš doma knihy, ktoré sú pre teba už nepotrebné a chceš spraviť miesto pre nové? Daj svojim knihám druhú šancu a prines ich na

          Výmennú burzu kníh,

          kde si ich môžeš vymeniť za iné zaujímavé knihy. Svojou knihou potešíš iného horlivého čitateľa a ty získaš nový zdroj čitateľských zážitkov.

          Svoje knihy môžeš priniesť do 21.marca 2019 (odovzdaj ich pani uč. Benedikovičovej alebo pani uč.Adamcovej),  za ktoré dostaneš špeciálne knižné žetóny. Tie následne použiješ ako kredit pri výmennej burze kníh, ktorá prebehne

          od 22. marca 2019 (piatok)

          v priestoroch školskej knižnice.

           Viac informácií získaš od uvedených učiteľov. Veríme, že sa práve TY zapojíš a potešíš nielen seba, ale i iných čitateľov. Tešíme sa na tvoju účasť. Do prečítania!