• Blahoželáme našim recitátorom!

        • Druhák Filipko obsadil v obvodnom kole Hollého pamätník v Trnave 2. miesto. Darilo sa aj dievčatám. Šiestačka Barborka získala 2. miesto v kategórii próza. Hanka obsadila v poézii 2. miesto a Sárika v kategórii próza 1. miesto. Naši úspešní recitátori postupujú do okresného kola. Gratulujeme!!!

        • Plán aktivít na marec, apríl:

        • 16.3. Hollého pamätník  v Trnave–obvodné kolo poézia

          17.3. Hollého pamätník  v Trnave–obvodné kolo próza

          21.3. S kamarátkou energiou

          22.3. Deň vody

          24.3. veľkonočné tvorivé dielne

          29.3. McDonald´s cup v Trnave

          29.3. Pytagoriáda  P3, P4,P5 ,P6– okresné kolo

          30.3. Pytagoriáda  P7, P8– okresné kolo

          1.4. aprílové učenie

          1.4. Večer s Andersenom, Noc s Andersenom

          6.4. testovanie deviatakov

          7.4. zápis do 1.ročníka

          22.4. Deň Zeme na našej škole

          23.4. školská brigáda rodičov a priateľov školy

      • Aktuálne informácie
        • Aktuálne informácie

        • Vážení rodičia, kolegovia a žiaci,

          v pondelok 7.3.2022 - sa po jarných prázdninách vraciame do školy. Dúfam, že ste si oddýchli a načerpali dostatok síl na zvládnutie nasledujúcich školských mesiacov. Napriek tomu, že zažívame nesmierne náročné časy venujte prosím pozornosť aktualizácii opatrení proti SARS - CoV -2 schváleného uznesením vlády SR č.119/2020. Prehlad_opatreni.pdf  ATG testy si budú môcť rodičia vyzdvihnúť v pondelok a utorok od 8,00 do 15,00.

          Všetci sme v poslednom období verili, že situácia nevyeskaluje do súčasnej podoby. Nestalo sa tak a spoločne čelíme narastajúcemu strachu, obavám a smútku. Vojnový konflikt na Ukrajine zasiahol celú našu spoločnosť. Neistotu, strach a obavy prežívajú nielen dospelí, ale aj deti, ktoré súčasnú situáciu vnímajú a môže v nich vyvolávať zmätok a strach.

          „Deti vnímajú informácie z médií. Slovo vojna poznajú len z počítačových hier, resp. z hry ako takej, ale teraz je to niečo skutočné, čo je veľmi blízko. Je na nás dospelých, aby sme informácie o vojne vysvetľovali primerane veku dieťaťa. S dieťaťom treba hovoriť jednoducho, aby nás pochopilo. Mali by sme sa veľa rozprávať o tom, čo deti o konkrétnej situácii vojnového konfliktu, ktorý je zrazu k nám tak blízko zaujíma, na čo sa pýta. Nemusíme mať veľa faktických informácii o tejto situácii, ale majme na pamäti skôr ich potrebu emocionálneho zdieľania.  Je vhodné nechať priestor na emócie – či vo forme plaču, ale aj hnevu, ktoré sa môže prejavovať vo forme nedisciplinovanosti, vyrušovania a pod.“ hovorí psychologička PhDr. Alena Kopányiová, PhD."

          Prajem všetkým pevné zdravie a veľa vzájomného porozumenia Mgr. Andrea Mršťáková

        • Karanténa 4. trieda

        • Žiaci 4.triedy prechádzajú od dnes t.j. 18. 2. do 22.2. vrátane do domácej karantény. Bližšie informácie prostredníctvom edupage.

          Ďakujeme za spoluprácu. 

        • Karanténa 1.A

        •  

          Žiaci 1.A triedy prechádzajú do domácej karantény od dnes t.j.17.2. do 21.2. vrátane. Vyučovanie zabezpečené dištančne. Bližšie informácie prostredníctvom  edupage rodičov a žiakov.

        • Micro:bity

        • Žiaci našej školy si vyskúšali naprogramovať micro:bity, ktoré sa využívajú na výučbu programovania a robotiky. 

        • Hybridné vyučovanie 8. ročník

        • Na základe pozitívneho prípadu v kolektíve žiakov 8. triedy prechádzajú žiaci z dôvodu domácej karantény do hybridného (kombinovaného vyučovania).

          Žiaci, ktorí spĺňajú podmienku výnimky z karantény( odovzdaná výnimka z karantény triednemu učiteľovi alebo cez edupage spolu s vyhlásením bezpríznakovosti) a nevykazujú žiadne príznaky ochorenia, budú vzdelávaní prezenčne. Pred nástupom do školy odporúčame domáce testovanie žiaka. Žiaci, ktorí nespĺňajú výnimku z karantény, budú vzdelávaní dištančne v kombinácii s online vyučovaním podľa rozvrhu.

          Pripájanie žiakov na online vyučovanie je povinné. Domáca karanténa je žiakom nariadená od 15.2. do 19.2.  vrátane. V prípade doplnenia informácií, kontaktujte prosím triednu učiteľku. Vynimku_z_karanteny_v_pripade_vyskytu_osoby_pozitivnej_na_ochorenie_COVID.docx​​​​​​​

        • Karanténa 6. ročník

        • U žiačky 6. triedy bol potvrdený samotestom pozitívny test na COVID-19. Naposledy bola v škole 11.2.2022. Žiakom 6. triedy, ktorí prišli do kontaktu s pozitívnou žiačkou je nariadená karanténa. Karanténa trvá 5 dní od kontaktu s pozitívnou žiačkou ( do 16.2.2022,vrátane ). T. j. Žiaci budú mať dištančné vzdelávanie. Do školy sa vrátia po karanténe dňa 17.2.2022 v prípade bezpríznakovosti. Pred návratom do školy odporúčame  samotestovanie a odovzdať tlačivo o bezpríznakovosti. 

      • 2% z dane
        • 2% z dane

        • Váženi rodičia a priatelia našej školy,

          pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces na škole darovaním 2% z dane!

          Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj náš neinvestičný fond TY MNE A JA TEBE.  Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%.

          Finančné prostriedky budú použité na:

          • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
          • skvalitnenie vybavenia školy.

          Vyhlasenie_o_poukazani_podielu_zaplatenej_dane.pdf

          POTVRDENIE_o_zaplateni_dane.pdf

          Potvrdenie o zaplatení dane spolu s podpísaným vyhlásením ( potvrdené od zamestnávateľa)  doručte prosím najneskôr do 30. 4. 2022 na daňový úrad alebo na riaditeľstvo našej školy a my ich hromadne odovzdáme na daňový úrad.

          Ďakujeme!

        • Karanténa pre deti 1. triedy MŠ

        • Vážení rodičia,

          na základe informácie o pozitivite na ochorenie COVID-19 v 1. triede MŠ, Vás informujeme, že  deti prítomné dňa 9. 2.  2022  prechádzajú do domácej KARANTÉNY, ktorá trvá od 11. 2. 2022 do 15. 2. 2022 vrátane. Domáca karanténa je ukončená  15. 2. 2022.

          Deti, ktoré sa preukážu výnimkou z karantény, 21983_(5).docx prípadne v MŠ 9.2. 2022 neboli ( t.j. neprišli do kontaktu s pozitívne testovaným dieťaťom) môžu MŠ navštevovať naďalej.

          Poucenie_pre_osoby_v_karantene(2).docx

          Cestne_prehlasenie.docx

          Ďakujeme za porozumenie, vedenie školy.

        • Vyučovanie od 7. 2. 2022

        • Od pondelka nastupujú žiaci tried, ktoré boli v uplynulom týždni v karanténe do školy na prezenčné vyučovanie (žiaci 6., 8. a 9. triedy),

          okrem  5. B, ktorá zostáva dňa 7.2.2022 v karanténe.

          Vedenie ZŠ odporúča pred nástupom do školy samotestovanie žiakov. V deň nástupu sú žiaci povinní odovzdať vyhlásenie bezpríznakovosti.   Ďakujeme

        • Aktuálny oznam pre MŠ

        • Oznamujeme rodičom, že prevádzka MŠ bude od 7.2. 2022 v bežnom prevádzkovom režime pre všetky deti.

          Poprosíme rodičov o odovzdanie vyhlásenia bezpríznakovosti.

        • PREVZATIE AG TESTOV

        • Oznamujeme rodičom, že sadu žiackych antigénových samotestov na domáce použitie, si môžu vyzdvihnúť

          dnes 4.2. 2022 od 11:30 do 14.00 hod. a 7.02.2022 (pondelok) od 8:00 do 15:30 hod. v budove ZŠ.

          Testy budú expedované v 1 krabici pre jedného žiaka – 1 krabička = 5 testov

          O každom použití je rodič a zákonný zástupca povinný informovať školu prostredníctvom správy cez edupage alebo emailom.