• Srdečný predvianočný pozdrav od žiakov 5.B

        • Dištančná výučba, obzvlášť tá pred Vianocami, môže mať svoje čaro. Keď sa k tomu pripojí aj snehová nádielka, tešia sa malí i veľkí. Deti z 5.B sa doma nenudia a voľný čas venujú hre, záľubám, ozdobovaniu izby či stromčeka.  Viacerí sa už pustili do pečenia a popri tom si užívajú spoločné chvíle s rodinou. Čo všetko piataci zažili za posledný týždeň, môžete vidieť na fotkách. Od všetkých detí z 5.B posielame srdečný predvianočný pozdrav.

        • Vianočné tipy od našich angličtinárov

        • Vianočné prázdniny nám klopú na dvere. Už viete, čo robíte cez Vianoce? Môžete sa inšpirovať niekoľkými nápadmi našich šikovných angličtinárov, ktorí nezaháľajú ani na dištančnom vzdelávaní a pripravili si vlastný Christmas Bucket List - súbor aktivít na blížiace sa sviatky. Tak čo, pridáte sa? 

          Aj takouto formou Vám naši žiaci želajú šťastné a veselé Vianoce.

          P.S.: výber žiackych prác je úplne náhodný

        • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?

        • Milí rodičia a žiaci. Chceme sa srdečne poďakovať všetkým, ktorí sa zapojili do 4. ročníka celoslovenskej výzvy Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok. Naša škola sa do tejto výzvy zapojila druhý rok a znova úspešne.Krabičiek plných prekvapení sa u nás zhromaždila veľká kopa, čo teší nielen nás, ale velkú radosť z nich budú mať najmä seniori v DSS Zavar "Humanum". Krabičky im zamestnanci DSS zabalia a rozdajú na Štedrý večer.Veľká vďaka patrí VÁM, milí rodičia, že vediete svoje deti k láskavosti a podporujete ich prosociálne myslenie.ĎAKUJEME!

        • Modely Zeme v podaní deviatakov

        • Počas dištančnej výučby biológie si žiaci zopakovali aj stavbu Zeme a to pomocou tvorby 3D modelov Zeme . Použili dostupné materiály, najčastejšie polystyrén avšak, našli sa aj tvorivé duše, ktoré využili plastelínu, drevo,  bavlnky, kartón, špagát, obyčajný zlepený a zafarbený papier a dokonca aj šálku. 

        • Obnovenie prevádzky MŠ

        • Oznamujeme rodičom, že v pondelok 6. 12. 2021,  obnovujeme prevádzku MŠ.

          Prosíme  rodičov, aby sa oboznámili s  usmerneniami k prevádzke MŠ Usmernenie.pdf​​​​​​​

          Zákonný zástupca predkladá pri nástupe dieťaťa do materskej školy  tlačivo Vyhlásenie o bezpríznakovosti dieťaťa. Bezpriznakovost_dieta.docx 

        • Vzácna návšteva

        • Na našu  školu dnes zavítal Mikuláš so svojimi pomocníkmi anjelikom a čertom. Navštívili všetky triedy, ktoré nám v škole zostali.V každej triede si deti pre Mikuláša pripravili prekvapenie v podobe pesničky, tanca, básničky alebo pracovného listu. Za krásne prekvapenie ich anjelik odmenil sladkosťou. Jediný nespokojný zostal len čert, ktorý ani v jednej triede nenašiel neposlušného žiaka, či pani učiteľku. Dokonca vymýšľal natoľko, že musel stáť v kúte.Mikuláš prišiel nakuknúť s pomocníkmi aj k pani zástupkyni, ktorá mala práve online hodinu. Čert nechápal, ako sa toľko detí zmestilo do takej malej skrinky.Samozrejme, že neobišli ani pani riaditeľku, ktorej zároveň oznámili, že na našej škole sú len samé dobré detičky.

        • Vianočná pošta pre seniorov

        • Žiaci 1.stupňa sa zapojili aj v tomto školskom roku do milého projektu, ktorým urobia radosť neznámym  starkým z domovov dôchodcov z rôznych kútov Slovenska.

        • Dištančné vzdelávanie pre 2.stupeň:

        • Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Trnave nariadil:

          od 1.12.2021 DO ODVOLANIA sa prechádza v okresoch Trnava, Piešťany a Skalica na dištačnú formu výučby pre 2. stupeň základných škôl a stredné školy.

          Vyučovanie pokračuje dištančne, on-line cez Teams. Žiaci dostanú rozvrh cez edupage. Pre dištančné vzdelávanie platí rovnako školský poriadok.

          Dištančná forma vzdelávania prebieha formou elektronickej komunikácie žiakov s pedagogickými zamestnancami školy nasledujúcimi formami:

           • prioritne prostredníctvom školského portálu Edupage – zadávanie úloh a študijného materiálu,

          • prostredníctvom aplikácie Microsoft Teams – realizácia online hodín

          - Žiaci sú povinní komunikovať s učiteľmi a rešpektovať ich pokyny. Sú povinní študovať

          zaslané materiály, vypracovať zadania, posielať učiteľom výsledky riešení a podobne.

          - V prípade neodkladných problémov týkajúcich sa vzdelávania sú žiaci povinní kontaktovať svojho triedneho učiteľa, resp. konkrétneho vyučujúceho.

          - Žiaci aj učitelia sú povinní každý deň sledovať aktualizácie na EduPage, resp. webovom sídle školy do 15:30 hod.

          - V prípade zhoršenia zdravotného stavu žiaka alebo choroby, žiak túto skutočnosť bezodkladne oznámi triednemu učiteľovi. Počas choroby sa žiak nezúčastňuje dištančného vyučovania a pridelené úlohy odovzdá v náhradnom termíne podľa dohody s učiteľom.

          Ďakujeme za pochopenie a spoluprácu. 

           

        • Aktuálne informácie

        • Vážení rodičia,

          vzhľadom k pretrvávajúcim organizačným problémom na prevádzke školskej jedálne, obmedzujeme jej činnosť vo vydávaní stravy nasledovne.  

          OD 29.11. do 3.12. 2021 bude ŠJ zabezpečovať obedy len pre žiakov 1. stupňa, bez desiaty. 

          Žiaci 2. stupňa obedy mať zabezpečené nebudú.  Prosíme rodičov, o zabezpečenie väčšej desiaty.

          Z dôvodu zabezpečenia hygienických požiadaviek na stravovanie žiakov, budú v tomto týždni zrušené 7. vyučovacie hodiny. 

          Činnosť školského klubu detí bude v prevádzke bez obmedzenia. 

          Z dôvodu vyhlásenia núdzového stavu bol aktualizovaný manuál Školský semafor.

          Od 29.11. 2021  pristúpime k  drobnej uprave rozvrhov.  Žiaci budú  informovaní prostredníctvom edupage. 

          Ďakujeme za pochopenie.

          S prianím všetkého dobrého riaditeľka ZŠ s MŠ Mgr. A. Mršťáková

        • Každý strom na svojich listoch rozpráva iný príbeh.

        • O tom sa snažili presvedčiť porotu naši piataci Jerguš z 5.A a Tobias z 5.B vo výtvarnej súťaži Príbehy stromov, ktorú vyhlásilo Centrum voľného času v Trnave. Podarilo sa a ich práce sa stali víťazné v 3. kategórii.Chlapci, blahoželáme!!!

        • Naša žiačka v televíznej súťaži Duel

        • Naša žiačka Adelka z 8. triedy 

          Vedomostná súťaž určená pre mládež. Okrem vedomostí rozhoduje aj rozhľad, pohotovosť a taktika. Mladí súťažiaci vám navyše ukážu, čo ich zaujíma, baví a inšpiruje